Mert én tényleg nem tudok semmit.

“Szerintem gyakoroljuk a gondolkodást nap mint nap mint ahogy azt pl. egy hangszeres előadóművész a napi skáláival, etüdeivel is megteszi, hogy aztán évekkel később képes legyen művészetet ajándékozni a nagyérdeműnek.”

Előadóművészként csakis egyetérthetek ezzel.

Érdemes elolvasni Fogel Frigyes írását, ajánlom!

Csalamádé

Ma kaptam egy emailt egy kedves ismerősömtől, aki hozzám fordult azzal hogy kikérje a véleményemet egy levél kapcsán amit neki küldtek (az aktuális világhelyzetről).

Nincs véleményem.

Már egy jó ideje, amikor a médiákban sorra előléptek az aktuális megmondó emberek, előadásaikban és bejegyzéseikben közülük többen olyan “divatos” adatokat hoztak elő amelyeknek kicsit utána mentem, elolvastam a forrást több nyelven, tehát vettem a fáradságot és ismét kutakodtam egy kicsit.

Minden esetben arra jutottam hogy akár az aktuális NATO mozgások példája vagy más hivatkozásaik pontatlanok illetve félrevezetőek vagy egyszerűen csak nem igazak. 

Biztos vagyok abban hogy a legtöbb esetben el sem olvassák ezek a “véleményformálók” az eredeti adatokat és nem veszik a fáradságot a kutatásra sem.

Világosan látható hogy ezek a társaink a saját megélt világukból projektálnak -a szemüvegükön keresztül mondják a tutit- (“szegény” Jung) és sokszor már szinte kínos számomra az ahogy pl az egyik ügyeletes Orbán gyűlölő spirituális medicines megmondó…

View original post 204 további szó

Leave a comment

Add comment